Puh! For en høst det har vært med strikkefestival og oppussing på toppen av det vanlig hektiske TV-aksjonsåret.

Vi har rukket nesten alt, unntatt listene. Og det ble ganske fint, synes jeg. Noen ville kanskje ventet til alt ble ferdig, men da kunne det tatt lang tid. Og hvem har sagt at ting trenger være perfekt? ;) Loopi har fått et eget rom i huset vårt, så vi kjører hjemmebutikk fremover. Det blir faste dager med åpent. Vi begynner med fast hver torsdag mellom kl 17 og 19. Det er mulig å gjøre avtaler på andre tider om torsdager er håpløst for deg.

Jeg synes det er viktig at Loopi har fått egne lokaler slik at dere har et sted hvor dere kan kose, kjenne, klemme og bli inspirert av garn. Møtene med dere gir meg mening og påfyll, og jeg setter stor pris på at dere tar kontakt og spør. Jeg svarer så godt jeg bare kan. Så ikke vær redd for å ta kontakt, og kom på besøk til Loopi om dere bor i nærheten.


Velkommen!