Ofte stilte spørsmål

Hvordan booke?

Du kan velge ett eller flere plagg som du kan loope i én eller flere uker. Loopi regner én uke som åtte dager. Pris for leie blir automatisk redusert etter hvor mange uker du velger. Leieperioden kan forlenges dersom plaggene ikke er reservert imellom tiden. Rens og småreparasjoner er inkludert i alle våre priser.

Booker du med frakt, vil leieperioden starte fra og med den dagen du mottar plagget og ut leieperioden. Loopi tilbyr fast frakt med retur for 80 kr uavhengig av antall plagg.

I kassen vil du se et depositumbeløp som vil bli belastet kredittkortet ditt. Depositum vil bli tilbakeført til din konto etter at du har returnert plagget innen tre virkedager med mindre det er skader på plagget. Vi vil da kontakte deg for å informere deg om skaden og størrelse på gebyret.

Hvordan hente?

Når du har booket og betalt på loopi.no, vil du motta en ordrebekreftelse på e-post. Avhenting kan tidligst skje dagen etter booking innenfor pick-up stedets åpningstider. Leieperioden starter fra den datoen plagget er klar for avhenting og ut leieperioden. Hvis et plagg er for eksempel klar for avhenting den 20. august, vil returdato bli den 28. august.

Du kan velge om vil hente selv i vår pop-up butikk, eller få plagget tilsendt mot et fraktgebyr. Vår pop-up butikk er for tiden hos Nesten ny Fjellhamar, Lørdagsrudveien 2. De har åpent hverdager mellom 11-18 og lørdag 11-17.

Hva er å loope et klesplagg?

Hver gang noen looper (leier) et plagg, så blir plagget brukt om igjen. Vårt mål er at flest mulig plagg blir mest mulig gjenbrukt. Når klærne havner i en slik sløyfe (=loop) så vil dette føre til at plaggene få forlenget brukstid.

Når du looper et plagg fra oss, ber vi deg om å behandle plagget pent slik at nesteperson også kan få gleden av å loope dette. Disse plaggene fins det kun ett av, og er verdifulle for oss.

Hvordan skal jeg ta vare på plagget?

Vask og rens er inkludert i prisen, det samme gjelder små reparasjoner (f.eks. sy på en knapp, forsterke et søm som har raknet o.l.). Ønsker du likevel å vaske plagget, så anbefaler vi at du vasker for hånd eller bruke skånsom-/finvaskprogram på vaskemaskinen. Ved håndvask bør du være oppmerksom på at det kan bli avfarginger spesielt ved bomullsplagg med sterke farger. Ved små flekker eller lukt, kan plagget heller vaskes forsiktig med en klut eller lufttørkes. Dette vil også bidra til å forlenge brukstiden til plagget. Spør oss gjerne om tips og råd!

Hvordan returnere?

Du kan velge å returnere i vår pop-up butikk hos Nesten ny Fjellhamar, Lørdagsrudveien 2, eller sende med posten til Loopi, Haneborgveien 74, 1463 Fjellhamar. Merk at ved sending så vil du selv stå ansvarlig for at sendingen kommer trygt frem til oss.

Det er viktig at du husker å returnere innen fristen. Ved forsinkelser vil det tilkomme et forsinkelsesgebyr på kr. 100 på hvert enkelt forsinket plagg for hver dag i forsinkelsesperioden. Har du for eksempel to plagg som er levert to dager forsinket, vil forsinkelsesbeløpet bli 400 kr. Du vil ikke bli belastet for eventuell forsinkelse dersom forsinkelsen skyldes fraktselskapet etter at du har levert pakken.

Hvordan bruke søkefunksjon?

Skriv inn søkeord for produkter, størrelse og/eller farge. Hvis du for eksempel ser etter en blå vintage kjole i størrelse M, kan du blant annet skrive "blå vintage kjole medium". 

Hvordan kansellere en ordre?

Du kan kansellere en ordre ved å sende oss en e-post på [email protected]. Avbestillingen må skje innen 10 dager før utleiestart for at du skal kunne få full refusjon. Noen ganger kan uforutsette hendelser dukke opp som ved sykdom eller avlysninger, og det har vi stor forståelse for. Loopi kan i slike tilfeller tilby et tilgodebeløp som du senere kan bruke dersom kanselleringen skjer innen 3 dager før utleiestart.

Hvordan finne riktig størrelse?

Størrelser varierer stort fra merke til merke, og ikke minst, fra de ulike tiårene. Loopi måler derfor alle våre plagg for at det skal bli enklere for våre kunder å finne riktig størrelse. Vi oppfordrer våre kunder til å sjekke målene før bestilling. Vi tar forbehold om at det kan være en feilmargin på +-1 cm. Dersom det er et mål du ønsker, men som ikke er angitt i produktbeskrivelsen, kontakt oss på [email protected] så skal vi hjelpe deg så godt vi kan.

Loopi har også valgt å sortere plaggene etter størrelsestabeller (eks. small, medium og large). Dette for å gjøre det enklere for våre kunder å søke og filtrere i produkter. Størrelsestabellen er meget omtrentlige, vi vil derfor igjen oppfordre dere å sjekke målene på plagget for å være på den sikre siden.

Tips: sammenlign målene som er angitt på Loopi.no med et tilsvarende plagg som du har hjemme. Husk å måle plaggene liggende på et flatt underlag.

Tell something about your company, describe what you do and what makes you unique.